Pannari näytillä Otto-päivillä

2012 Rautaperse® Kestotestin keskustelu käydään täällä.

Pannari näytillä Otto-päivillä

ViestiKirjoittaja Timo Räisänen » 13 Touko 2012, 10:42

Hondan maahantuoja Otto Brandt Oy järjesti markkinointitapahtuman Otto-päivät Vantaan pääkonttorilla ja Kestotesti Pannari kävi tapahtumassa esittäytymässä. Pyörä herätti kiinnostusta Honda-kuskien ja muiden paikalla olleiden keskuudessa. Tässä pyörää tutkimassa RP-miehet Kari Vinkola ja Tapani Salmi.
Kuva

Samalla saatiin vinkkejä lisävarustuksesta miten Pannaria voi parannella matkapyöränä. Tässä Tapanin Pannarissa on kattava radio valmius, yleis-, gsm-, pmr- jne-radiot, lisämittaria matkan, nopeuden ja lämpötilan seuraamiseen..
Kuva
Kuva
Rennon ja mukavan matkateon varusteista mm.. näppärä pikku tuulenohjain pleksiin, pehmusteet kylmille ja koville penkeille taukojen aikana, lisäjalkatapit, laukkujen sisävalot, mukana pysyvä kulkeva sivujalan aluslevy, lisäpeilit jne. ja lisää oli suunnitteilla koska käytössä on havaittuja tarpeita joita alkuperäinen varustus ei kata mm. alustavalaistus ledeillä.
Kuva
Kari esitteli seitsemän RP-ajoa ajetun Busaansa juuri asennettua Gold-kilvenalustaa
Kuva
ja kehui PMR-puhlimen olevan todella mukava pidemmillä matkoilla, että voi ajokavereiden kanssa keskustella ajon aikana ja matka sujuu rattoisasti. Kari näytti että puhelimen asennus ei kestä pitkään vaan parissa minuutissa puhelin ja tarvittavat piuhat olivat kytketty.
Kuva
Kuva
Kari ei vielä suostunut vaihtamaan Busaansa Hondaan vaan kertoi että rauhallisemmat ajelut hoituvat Sach Madass mopolla, jolla oli tarkoitus ajaa äitienpäivänä Espoon automuseolle perinteisille rompepäiville.
Jäähdyttelevä Patarautahanuri
Timo Räisänen
Jaloteräskankku
 
Viestit: 3909
Liittynyt: 07 Maalis 2009, 22:34
Paikkakunta: Vantaa

Paluu Kestotesti 2012

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa