2020 Montaks söit - yheksän

Alueelta on nähtävissä menossa olevat ajosuoritukset
Kerro milloin ja mitä olet ajamassa.
Alueen säännöt
Tälle alueelle kirjoitetaan vain ajosuorituksista.
Alue rajataan vain ajosuoritusta koskeviin kommentointeihin.

2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja levoksep » 26 Maalis 2020, 12:20

Aamujen aamua

Todella erikoisia aikoja eletään. Pienen kalastajakylän ja koko maakunnan ympärille touhutaan barrikaadia. Onhan siitä puhuttu ”Berliinin muurista” kehäkolmoselle ettei huonot stadilaiset tavat leviä koko valtakuntaan. Vanhan pääkaupungin ympärille on myös muuria suunniteltu. Kuulin huhun Tampereella :o mutta joo...häiritsee hanuriajoja, mutta jos tällä vähennetään virusuhreja, niin pitäähän näin toimia.

Kaikki muistanevat ( yli viiskymppiset ) nakkimainoksen, jossa kaveri hotkii kuorettomia uutuusnakkeja uutuuspakkauksesta yhdeksän kappaletta kaverin kysyessä vierestä. Saman verran on Seniorilla hotkittavana hanuriajoja päästäksen himoittuun Sadan Ajon - kerhoon :D. Lupauduin siipimieheksi kuten Top Gun - leffassa Maverick Gooselle...vai oliko se toisinpäin...aivan sama...tyttöjen leffa...Tomppa Cruise ilman kypärää motskarilla kiitorataa pitkin :lol:

Siis tonnimailisen kimppuun eilen aamulla klo 5 ja tällit Seniorin kanssa klo 6 Linnatuulessa. Seniori siis tekisi reitin ...huh huh ja minä olisin wingman. Mitähän tästä tulisi... Linnatuulen pihalla tepasteli terhakkaana motoristi kuin se kuuluisa Tammelan torin Pulu...rinta rottingilla suorin jaloin marssiaskeleita pienessä kehässä...tiedättehän :lol: Nopeasti nollakuitti taskuun ja kohti Hankoa...täh kohti Hankoa...se on kuulemma nopea ja viihdyttävä reitti ???
Lämmöt Autokeitaalla plus 4, Linnatuulessa 5, Keimolassa 6 ja nousee, Tammisalo tai mikä lie Tammisto jo 7 ja nousee....,tiet selkeästi tyhjempiä kuin normaalisti. Aurinko paistaa ja suorastaan häikäisee. Tummaa välivisiiriä on laskettava alas. Kukaan ei vielä Perniön suorilla istuta perunaa kuten pari viikkoa sitten Floridassa. Tuuli yltyy lähestyttäessä Hankoa. Viluinen ja nopea tankkaus aakkosasemalla. Seuraavaksi Rajahovia kohti. Mitäh...peltoa muokattu Virkkalan tienoilla..,perunanistutusta ??. Kehäykkönenkin hiljaisempi ja seiskatie lähes tyhjä. Tuuli yltyy, mutta lämpöä jo 8 astetta. Gerbingejä saa himmata alaspäin. Kannatti kuitenkin aamulla tinata jatkojohto ja antaa Seniorin odotella kerrankin 8-)

Rajahovista musta mokka kortin etämaksulla ja pihalle jälleen syömään eväitä. Baari rajoitetusti auki. Itämatkustajia ei näy. Raja on kiinni. Joku pesee vissiin rupliaan rakentamalla läheisille vanhoille perustuksille uutta ostoshelvettiä. Takaisin tuuliselle motarille. Kyllä nyt tempoo. Vaaralan Shelliltä pikatankkaus ja kohti Vaajakoskea.
Motoristeja tulee vastaan. Oliko tuo Vainionpään GT vai onko noita Häjykuvioita teipattu kaikkiin Pohojalaisiin bemareihin ? Nelostiellä yllättävästi liikenettä...siis rekkoja. Uudet kamerat ja ohituskaistat Heinolan ja Vaajakosken välillä raivostuttavaa sahaamista.

Käsidesit aakkosaseman aulasta ja vessaan ja käsidesit uudestaan ja tyhjältä asemalta mustaa mokkaa ja tulikuuma panini...njam...lämmöt plus kymmenen taminoilla, mutta alkaa ilta jo hämärtymään. Iso Päällikkö osoittaa kohti Mikkeliä. Ei, Ei... metsäinen pieni tie ja lumipenkat sulamassa tielle, tienreunat täynnä peuroja ja hirviä. Tämähän käy jo vaativasta ajosta. Matkalla vielä navi pimenee...ei satelliittiyhteyttä ! Onko marsilaiset tiputtamassa Sputnikkeja vai Putin laittanut häirinnän päälle ??? Ja me olemme jossakin eteläisen Savon korvessa...kiitti Seniori !

No Mikkeliin selvittiin ja buuttauksen jälkeen löytyi myös satelliitteja. Nyt vitostietä alas kohti Hemohes-Shelliä. Jäniksiä väistellään hätäjarrutuksilla.On pimeää ja vilu hiipii kintereisiin. Ne uudet gerbingin housut jäivät työpaikalle rahtipussiin. Neljän kuukauden toimitusaika....mitähän tavaran saanti on hetken päästä, kun Korona sekoittaa koko maailman talouden. Lämmöt tippuvat neljään asteeseen ja on vilu. Nenä alkaa vuotamaan ja Duactit loppuivat jo Honningsvågin keikalla joulukuussa. Tosi kiva. Mutta muuten on hiljaista Sadan Ajon kerhossa...lisää väkeä klubiin :lol:
Mistähän se Olavi tiesi jo aamupäivällä, että tästä tulee SS 1000 Cold ?? Glykolimiesten äppiryhmästä lukaisin ja nyt Juhakin kyselee, notta onko muitakin tien päällä ?? Shelliltä kuuma Hot Dog ja takaisin tien päälle...riittääkö kilometrit ?? Siirrän kulmapisteen Tiiriölle. Seniori heiluttelee hätävilkut päällä kaikkia raajojaan ja jatkaa kohti Tampesteria. Entistä viluisempi nollakuitti ja kohti Jokioista. Siellä mittarikentän pumput teipattu...just, no jatketaan Palikkalan SEO:lle. Sieltä lopetuskuitti ja valokuva. 1020 mailia...toivottavasti riittää. Lämmöt 2,5-3 astetta, tie kuiva, ei sadetta, eikä tässä kyllä ole vähääkään järkeä. Ostaisiko joku mopot pois ? Aloitan vaikka golffaamisen :o

Ensimmäinen nakki syöty Seniorin paketista. Kyllä se tästä...huomenna ei muista huonoja puolia reissusta enää...

t.Seppo jr
levoksep
Teräsperse
 
Viestit: 315
Liittynyt: 29 Heinä 2014, 21:36

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja Timo Räisänen » 26 Maalis 2020, 16:21

Sedät jaksaa heilua..
Jäähdyttelevä Patarautahanuri
Timo Räisänen
Jaloteräskankku
 
Viestit: 3901
Liittynyt: 07 Maalis 2009, 22:34
Paikkakunta: Vantaa

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja sf1234 » 26 Maalis 2020, 17:26

Moro nääs!

Pitihän se amerikanpelle saada kahden viikon karanteenista ihmisten ilmoille.
Soiteltiin tiistai-iltana muissa asioissa ja tuli puheeks, josko minä lähden aamulla 1000 mailista polkemaan. Lährekkö mukaa?
Jr:llä meni kaksi sekunttia vastata,, monelta?

Sovittiin Linnatuuleen rehvit aamu kuudeksi ( 6.00 )

Aamulla Jr odotellessa kerkisin tehdä kaikki osaamani Tai chi liikkeet, eikä se ole vähän. (Kiinalainen liikuntalaji, sopii vanhemmalleki. lat.huom.)
Myös puolet reissuun varaamista eväistä katosi odotellessa parempiin suihin.

Viimein Jokioisten härkä kurvasi pihaan suu täynnä selityksiä. Kertaakaan en kuulluut sanaa jet lag eli nukku pommii.
Sitten Juniorin kaluston puolen tunnin huoltotauon jälkeen päästiin paanalle.

Rata oli minun tekemä. mm. Hangossa käytiin bongaileen muuttolintuja.

Kirjailen matkan tapahtumista lisää tuonnempana.

Sr
sf1234
Teräsperse
 
Viestit: 296
Liittynyt: 21 Huhti 2009, 14:30

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja levoksep » 23 Touko 2020, 10:34

Moron

Taitaa nakit loppua paketista ennen syysmiitinkiä, vaikka korona-taukoakin on kärvistelty useampi viikko. Kestäis bemarit vaan .... :o

t. seppo jr
levoksep
Teräsperse
 
Viestit: 315
Liittynyt: 29 Heinä 2014, 21:36

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja sf1234 » 23 Touko 2020, 10:38

Tere!

Pitihän se kakkosnakki käydä mutustelemassa kun Korona boikotti loppui.
Kylläpäs se maistuikin.
Enää seitsemän jäljellä. NAM!

Sr
sf1234
Teräsperse
 
Viestit: 296
Liittynyt: 21 Huhti 2009, 14:30

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja levoksep » 23 Touko 2020, 16:39

Moro nääs

Laskitko väärin, koska olet niin vaatimaton vai härskinä jätkänä söit kaksi, mutta tunnustat vaan yhren :D

Kuus on jäljellä...,jurpo

t. Jr
levoksep
Teräsperse
 
Viestit: 315
Liittynyt: 29 Heinä 2014, 21:36

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja sf1234 » 23 Touko 2020, 16:59

Agronoomi taas hötkyilee.
Puhuin Ss1000 ajosta.
Ar ajo on vielä päässä perkuussa.
Ei hotkita, naatitaa!
sf1234
Teräsperse
 
Viestit: 296
Liittynyt: 21 Huhti 2009, 14:30

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja sf1234 » 24 Touko 2020, 14:03

Tere!

Helatorstaina julkaistiin AR 20 vuosiajo.
Ja eiku heti sen kimppuun Jr:n ja Jarkon kanssa.
23 h 46 min ja kilometrejä tuli 1803.

Juuri tuli Loimaalta ilosanoma, että ajosuoritus hyväksytty.

Haasteellinen ajo kaiken kaikkiaan mutta ajettaviissa. Suunnitteluun kannattaa panostaa ja lukea ohjeet vielä kerran.

Nakkipaketissa näyttää vielä olevan kuusi jäljellä. Nam!

-Seppo Sr
sf1234
Teräsperse
 
Viestit: 296
Liittynyt: 21 Huhti 2009, 14:30

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja ml1900x21 » 24 Touko 2020, 20:05

Onnittelut AR 20 Onnistuneesta ajosta.Kyllä nakit loppuu tämän kesän aikana.
ml1900x21
Tinatakamus
 
Viestit: 96
Liittynyt: 19 Loka 2014, 06:54

Re: 2020 Montaks söit - yheksän

ViestiKirjoittaja levoksep » 31 Touko 2020, 21:46

Iltojen iltaa kaikillen

Seniorille lährettiin vaativaa nakkia hakemaan Ylämaista. Tarkoituksena siis ajaa kolmitonninen ja lähestyä jälleen yhdellä nakilla sadan ajon rajapyykkiä ja sitä manselaisen himoitsemaa timanttia.

Kuinkas kävi. Pitäisi vielä olla tien päällä, mutta tässä jo naputellaan matkanovellia. :D

Eka päivä OK-reissu Leville. Hieman lipsuttiin aikataulusta eli pestiin liian kauan visiireitä. Toisen päivän aamuna piti meikä-mandoliini kammeta rautakangella sängyn pohjalta. Selkä, kädet ja koko äijä aivan kankeana. Ajohalut nolla, mutta Seniorin lupaus siipimiehen lomasta Augustowissa sai tien päälle. :lol:

Kilpisjärvelle ajettiin väistellen tielle pyrkiviä tulvavesiä sekä parittelevia pupujusseja ja poroja, jotka muuten eivät paritelleet. Kelit ja maisemat täyden kympin arvoisia. Ja pakkohan sitä oli koettaa kuinka gessu taittuu Kilpisen tiellä....

Jo Kilpisjärvellä huomattiin renkaiden kuluminen ja päätettiin ottaa suunnaksi etelä ja toivoa sekä uskoa renkaiden kestävän :o

Kukkolankoskella pikainen kuvaustauko ja Kajaaniin, josta itärajaa alas. On se pitkä maa tämä Suomi. Parikkalassa Kägösen pihalla lämmöt liki parikymmentä ja pikkulinnun kokoiset hyttyset kimpussa. Aamulla täristiin nollan taminoissa ja arvailtiin Kilåpisjärven jään paksuutta. Seniori päätyi reiluun metriin ja lupasi lähteä pilkille .... kaks kalaa...

Lappeerannassa sitten näkyi jo rätit Metzelerin pinnalla ja uusi arvuuttelu..... kestääkö kotiin. Onneksi Seniorin Michelin näytti kulmikkaalta ja lähes yhtä kuluneelta. Turha hänenkään suunnitella kolmatta päivää. Hittaasti hiipimällä Hollolaan ja sieltä eri teitä kotiin. Onneksi ei tultu vauhdikkaasti, koska kaikki Päijät-Hämeen polliisivoimat olivat tien päällä tarkkailemassa nuorison liikehdintää.

Seuraavaksi rengassuutarille ja uutta merkkiä etsintään. Nuo 888:t eivät tunnu gessussa kestävän.

Seniori nakkien nauttimishuumassa ottanee tästä kaksi nakkia. itse olen ristinyt ajon Burana-ajoksi, koska kakkospäivänä napsin Seniorin lääkelaukusta kaikki muut paitsi Viagrat :D

t. seppo jr
levoksep
Teräsperse
 
Viestit: 315
Liittynyt: 29 Heinä 2014, 21:36

Seuraava

Paluu Ajo Päällä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa