Kultaryntäys 2018 tiedustelijat eteen

Alueelta on nähtävissä menossa olevat ajosuoritukset
Kerro milloin ja mitä olet ajamassa.
Alueen säännöt
Tälle alueelle kirjoitetaan vain ajosuorituksista.
Alue rajataan vain ajosuoritusta koskeviin kommentointeihin.

Kultaryntäys 2018 tiedustelijat eteen

ViestiKirjoittaja Zoltan » 14 Touko 2018, 09:07

Kultaryntäyksen tiedustelijat kahden pyörän voimin lähteneet aamulla liikkeelle tarkistamaan tiestön kuntoa viikonvaihdetta varten . Aikaa käytettävissä paluulaivan lähtöön 24,5h ja matkaa yli 2500km

Matka etenee ja haukkoja katsellaan kun 2 kpl uuden karheaa kuussylinteristä vie miehiä eteenpäin . Spotti matkassa ja luvattu Husvarnassa laittaa tulille .

https://share.findmespot.com/shared/fac ... XgPasdScS7
Hieno laji , aina olen tykännyt !
Timanttiperse
Zoltan
Timanttiperse
 
Viestit: 2656
Liittynyt: 23 Touko 2009, 22:46

Re: Kultaryntäys 2018 tiedustelijat eteen

ViestiKirjoittaja Zoltan » 14 Touko 2018, 14:48

Hyvin on matka edennyt ja seuranta toimii jo toisessa pyörässä .

https://share.findmespot.com/shared/fac ... XgPasdScS7
Hieno laji , aina olen tykännyt !
Timanttiperse
Zoltan
Timanttiperse
 
Viestit: 2656
Liittynyt: 23 Touko 2009, 22:46

Re: Kultaryntäys 2018 tiedustelijat eteen

ViestiKirjoittaja Pekka Autio » 14 Touko 2018, 14:53

Vaikuttaa reippaalta etenemiseltä, ajokeli on tuolla näköjään parempi kuin Suomessa, ei niin hautovan kuuma. Ja jos ajo on 2500 k gold, niin siinähän on koko ajan kiire....
Honda GL 1800 Goldwing
Avatar
Pekka Autio
Jaloteräskankku
 
Viestit: 898
Liittynyt: 09 Touko 2009, 07:09

Re: Kultaryntäys 2018 tiedustelijat eteen

ViestiKirjoittaja Zoltan » 15 Touko 2018, 09:26

Tiedustelijat tehneet kierroksen ja valmistautuvat aamiaiseen laivassa sekä nauttimaan kauniista merimaisemasta nahkalaput silmien päällä .
Alustava yhteenveto oli ettei arkipäivä ole paras mahdollinen aika toteuttaa 2500km/24h ajoa tällä reitillä . Neumunsterin kohdalla tietöitä vaikeuttaen ajamista ja suunnistusta ,navi eksyy reitiltä .
Ruuhkaa hidastamassa etenemistä yllin kyllin . A20 nopein osuus edetä ja Köpiksestä selvitty menomatkan ruuhkaisuudesta huolimatta suhteellisen kivuttomasti .
Tiedustelijat antavat tarkemman raportin kunhan ehtivät palautua eilisen helteisestä ja yön viileydestä .

https://share.findmespot.com/shared/fac ... XgPasdScS7
Hieno laji , aina olen tykännyt !
Timanttiperse
Zoltan
Timanttiperse
 
Viestit: 2656
Liittynyt: 23 Touko 2009, 22:46

Re: Kultaryntäys 2018 tiedustelijat eteen

ViestiKirjoittaja Timo Räisänen » 16 Touko 2018, 14:46

Jep, reissu tuli heitettyä, GT testiajo, mukana verrokkipyöränä testaajille tuttu Gessu. Ja Zoltan tiivisti aika osuvasti, varmistui vanha tieto, jotta Gold-ajo Tukholman reitillä on arkena arpapeliä. Liikennettä on paljon ja siitä johtuen myös ruuhkia sekä tietyöt vielä mausteena, jolloin navin tiedot liittymistä eivät kohdillaan kuten A7 Neumüsterin kohdalla, joten kiirettä pukkas.
Keli oli kesäinen 7-30 astetta ja aurinko paistoi. Toppapuku ei ole paras vaihtoehto lämpimälle kelille, mutta Goldissa ei ole oikein aikaa vaihdella asuja. Siis hikoillaan ja palellaa mutta keskimäärin oiken mukava keli ja mitoiltaan sopivat kamppeet..
Reitti oli hiukan muokattu peruskultaryntäyksen reitistä, koska A7 on kovin ruuhkainen ja sillä on tietöitä, jotka parhaimillaan vain hidastavat menoa mutta pahimmillaan pysäyttävät (onneksi nyt) vastaantulioden kaistalla, missä liikenne seisoi kilometrien pituisissa jonoissa. Jos kyseessä on tietyömaa, missä liikenne on ahdettu yhdelle kaistalle voi moottoripyörälläkin eteneminen tökätä kokonaan kun tilaa ei betonikaiteden välissä ole niin siinä saa odottaa kiltisti. Meille sattui yksi isompi ruuhka, missä piti ajaella kaistojen välissä. Minulla pyörän lämmöt nousivat punaiselle kun täydestä kaasusta liinat kiinni ja mateluvauhtia jonojen välissä niin jäähdytys kovilla.
Reittimme lähti A7 liittymästää 15 tielle B205-A24-B404-A24 kohden Berliiniä ja käännöspaikka Raststätte Stolpe. Ei optimaalinen, mutta toimiva reitti ja varsinkin A24 oli arkenakin hyvä baana ajaa, liikennettä vähän ja vapaata nopeutta paljon. GT miehillä hymy korvissa kun vakkari kahteensataan ja poppikoneesta E.Rautavaara mukaillen
"Juokse sinä 160 hummaa
Kun tuo bahna on niin tummaa
Ja taival on pitkänlainen"
:D
Ei sielläkään totuuden nimessä pääse GT:llä Gessua karkuun kun se seuraava ohittava rekka jo tukkii tien.. mutta kyllä kyllä GT:llä miltei kaikkia kotteroita kiusaa 250 huipuillaan paitsi yhtä Porchen juustöhöylää, joka karkasi ainakii 300 horisonttiin. :geek:
Arkena ei myöskään kannata päättää ajoa Tukholmaan, Kontrolvägenin OKQ8 ei millään oltaisi ehditty ajoissa, ruuhkat ennen sitä olivat niin pahat. Onneksi varalaskeutusimpaikkna meillä lopetuspiste Söderteljessä. Kävimme Tanskassa heittämässä E45 Horsensissa puuttuvat kilometrit, mikä oli nopea ja selkeä pisto pois normi reitiltä. Saas nähdä mitä Tyre tarkastusohjelmana arpoo reitin mitaksi.

Liikennemäärä aiheuttaa myös sen ettei keskinopeus millään tahdo nousta riittäväksi ja koko ajan on paine ahterissa ettei tauolla ehdi tekmään BB2500KG:ssä mitään muuta kuin tankkaamaan ja menoksi.

Vahvistui tunne että K1600GT on erikoispyörä erityistarpeeseen, kuten endurot ja trial pyörät, tehty yhteen käyttöön, ultaranopeaan etenemiseen moottoritiellä. Missä on sitten ne paikat, josta näistä ominaisuuksista pääsee nauttimaan, ei ainakaan Suomessa. Moottorissa on upea suorituskykyalue 5000rpm yläpuolella. Tähän asti olen tiennyt että kuutosella voi vaivatta ajaa alle 1500 kierroksen mutta että kiihtyvyys alkaa tuntua vasta 175km/h jälkeen :shock: . Aina oppii uutta ;) Gessun matala murina kun lähdetään kiihdyttämään Autobahn nopeuksissa on parempi kuin GT kirkaisu. Oman pyörän päällä sitä ei juuri kuulle mutta pakoäänet kuuluvat perässä tulijoille kivasti.

Hyvä keli, mukavaa seuraa ja haastava ajo, mikä sen parempi aloitus Rautahanurin ajokauteen.
Jäähdyttelevä Patarautahanuri
Timo Räisänen
Jaloteräskankku
 
Viestit: 3946
Liittynyt: 07 Maalis 2009, 22:34
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kultaryntäys 2018 tiedustelijat eteen

ViestiKirjoittaja Antti V » 16 Touko 2018, 18:56

Timo Räisänen kirjoitti:Meille sattui yksi isompi ruuhka, missä piti ajaella kaistojen välissä. Minulla pyörän lämmöt nousivat punaiselle kun täydestä kaasusta liinat kiinni ja mateluvauhtia jonojen välissä niin jäähdytys kovilla.

Tuo on GT:ssä pikku ongelma ja ongelmaksi sen tekee eturenkaasta syylariin lentävä muhnu, joka tukkii sen todella tehokkaasti. Mulla se teki joskus Alpeilla saman ja kun kotiin pääsin, purin ne muovit siitä syylarin edestä ja erittäin suurella määrällä liuotinta ja vettä käyttäen puhdistin sen. Tuon jälkeen ei ole ollut mitään ongelmaa jäähdytyksen kanssa. Tuon kun kympin välein tekee (ja pesun yhteydessä aina muistaa huuhdella kunnolla sitä), pysyy jäähdytys kunnossa.
Antti V
Valurautahanuri
 
Viestit: 123
Liittynyt: 07 Heinä 2010, 14:57

Re: Kultaryntäys 2018 tiedustelijat eteen

ViestiKirjoittaja Timo Räisänen » 16 Touko 2018, 20:11

Just ennen lähtöä tuli roiskeläpän jatko mutta en ehtinyt sitä vielä asentamaan kun näytti vaativan etupään purkamista enemmän kuin pelkän muovinkappaleen kiinnitys. Muuten tilaus meni aivan reisille, Wunderlich lähetti ja veloitti kahteenkertaan väärät osat. Ei kukaan satu tarvitsemaan 30mm alennus paloja Wunderlich jalkatapeihin tai Baggerin seisontajalan levityslätkää?
Jäähdyttelevä Patarautahanuri
Timo Räisänen
Jaloteräskankku
 
Viestit: 3946
Liittynyt: 07 Maalis 2009, 22:34
Paikkakunta: Vantaa


Paluu Ajo Päällä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron