BB2500KG Fugesta Bayreuthiin

Alueelta on nähtävissä menossa olevat ajosuoritukset
Kerro milloin ja mitä olet ajamassa.
Alueen säännöt
Tälle alueelle kirjoitetaan vain ajosuorituksista.
Alue rajataan vain ajosuoritusta koskeviin kommentointeihin.

BB2500KG Fugesta Bayreuthiin

ViestiKirjoittaja harrimopomies » 29 Huhti 2019, 18:52

Moi!

Ja lyhyesti stooria tien päältä.

Aamulla Fugessa +16 C lämmintä ja aurinko paistoi. Siihen se sitten loppuikin lähes koko Espanjan osuudella (Noin 1200 km) kovaa tuulta ja pilvistä tai puolipilvistä ajokeliä maksimi lämpötolojen ollessa +23 C. Kallista Autopista ajelua, mutta hyvin toimi. Tuttuja maisemia ja otin tällä kertaa sen Valenciankin kulmapisteen jolloin matka pidentyy muutamilla kilometreillä koska kokonaismatka on hieman tiukka. Tuttuja maisemia ja kohtuu vähän porukkaa liikkeellä, mitä nyt tuttuun tapaan Barcelonan lähettyvillä porukkaa riittää.

Ranska on Ranska. Ilta pimenee porukka lisääntyy, mutta tiet vetävät tosi hyvin , kunnes siinä A9- ja A7-teiden risteyksessä alkaa kunnon vesisade ja sitä riittääkin seuraavat 200 km. Sitten loput 300 km ranskassa sisälsi tihkusadetta ja lämpötila tippui lukemaan +2 C. Pientä kontrastia Espanjan lukemille.Nyt on lisävaloille kysyntää ja koska kyseessä on Gold ja tiukempi sellainen, löysäilyyn ei ole paljon varaa. Yö menee siinä tuhrutellessa ja keskittyessä ajamiseen. Ajoin A6-tien Beaunen kulman sijaan suoraan A39-tien kautta itään. Matka hieman lyhenee mutta tämä tieosuus on nopeampi ja yleensä porukkaa on vähemmän tienpäällä, niin tälläkin kertaa. Ranskassa liikenne sujuu ja matka taittuu, no ehkä tuo meikäläisenkin espanjalainen ajotyyli auttoi asiaa...

Saksan rajan jälkeen mittari ei näytä enää kuin +1 C. No, kohta nousee aurinko, no joopa joo ei nouse aurinko ei, vaan alkaa kohtapuolin satamaan ja lämpöitla on siinä +5 C lukemasssa. A5-A6- sekä A9-tiet ovat tänään päivän teema Saksassa. A6-tiellä runsaasti maanantaiaamun työmatkaliikennettä. Mutta hei kyllähän sekaan aina yksi Gessu mahtuu. Paikallisia mopoilijoita ei näy...Työmatkaliikenne on aika massiivista A6-tiellä, mutta kyllä se siitää...liikennekulttuuri on lähtökohtaisesti selkeästi erilaisempaa kuin etelässä.

23 tuntia ja 22 minuuttia ja sellaiset 2550 kilometriä myöhemmin kaarran Bayreuthin kaupunkiin ja Shellillä tehdyn lopetustankkauksen jälkeen majoittaudun hotelli Transmariin, ei halpa (85 € yö, ilman aamupalaa), mutta tänne sai sovittua saapumisen jo aamulla ja lisäksi palvelu pelaa ja kaikki toimii.

Tiukkoja nuo Gold-ajot, mutta sellaista se on. Vettä sataa, mutta onneksi huomiseksi on luvattu kuivempaa...

PS. Että sellaista tällä kertaa ;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Bayreuth

-Harri.mopomies-
-1 046 758 km (01/06/83 - 12/10/19)-
-IBAF Passenger 1 640 km ( 24/07/12)-
-IBAF Driver 212 976 km (03/06/00 - 29/08/19)-

S-DK-D-PL-DDR-CS-A-FL-CH-F-E-AND-CZ-N-NL-B-L-I-V-RSM-MC-GB-IRL-GR-TR-BG-RO-SK-LT-LV-EST-SLO-HR-BIH-RUS-BY-SCG-MK-AL-UA-SRB-MNE-GBZ-MA-P-M-MD-TN-KZ-KS-TJ-UZ-RKS-CY-IS-FR-GE-AM-AZ-GBJ-GBG-MGL-DZ-?

IBAF member 14
IBA member 7114
Avatar
harrimopomies
Täyden kympin perse
 
Viestit: 4554
Liittynyt: 12 Maalis 2009, 08:32
Paikkakunta: Turku

Paluu Ajo Päällä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron