Sivu 1/1

Kylä kisaan Vantaalaisia kuskeja

ViestiLähetetty: 25 Elo 2012, 14:54
Kirjoittaja Timo Räisänen
Kun lähinnä ulkopuoliset ovat viritelleet kylien välille kisaa niin kai oma lähiökylä, Vantaa, voisi ottaa osaa kisaan. Vantaalla on 34 kerhon jäsentä ja ensikertalaiset ovat erittäin tervetulleita mukaan ajoon. Jos kaikki osallistuvat ja tuovat yhden kaverin kanssa niin voitetaan kisa kerta ajolla. Sijoitus kisassa on nyt niin surkee ettei viitsi huudella julkisesti.
Ajo toteutetaan Vantaalaiseen tyyliin että ensin touhotetaan kovasti, mitään ei ennakkoon suunnitella, sitten kokoonnutaan paikalle ja rykäistään. Jälkeen päin ihmetellään mitä jäi punttiin ja ken on syy.
Ajon vetäjiksi on lupautunut kokeneinta IBA ajajia, joskin täysin edesvastuuttomia. Reittiä ei ole suunniteltu ennakkoon mutta matka tulee varmasti riittämään toivottavasti aikakin, tavoitteena SS1600K. Taukopaikat määräytyvät tyhjimmän tankin mukaan. Ajon ajankohta on ennen IBAF Meetinkiä ja määräytyy Kestotesti Pannarin aikataulun mukaan. Silloin kun Pannari on vapaa niin tämä ajon vetäjät ovat lähdössä.
Osallistuja voivat ehdottaa tarkempaa aikaa, reittiä yms. puheenjohtaja at ibafinland.fi
PS. Espoolaisille tästä ei saa kertoa mitään.

Re: Kylä kisaan Vantaalaisia kuskeja

ViestiLähetetty: 25 Elo 2012, 20:34
Kirjoittaja Antti V
Eiköhän tuossa pikapuolin ole tulossa muutaman vantaalainen ajo tarkastukseen :lol: , joten katsotaan miten henkilöiden (tasa-arvo yhteiskunnassa kun ollaan) käy.

Re: Kylä kisaan Vantaalaisia kuskeja

ViestiLähetetty: 25 Elo 2012, 21:35
Kirjoittaja Maukka68
Timo Räisänen kirjoitti: Ajon ajankohta on ennen IBAF Meetinkiä ja määräytyy Kestotesti Pannarin aikataulun mukaan. Silloin kun Pannari on vapaa niin tämä ajon vetäjät ovat lähdössä.


Täytyykin tästä aloittaa suunnittelemaan reittiä ja katsomaan koska pannari olis vapaa. :lol:

Voi niitä aikoja kun oli vielä helsingin maalaiskunta ja lentokenttä seutulassa. :twisted: :lol:

maukka