Sivu 1/1

PK seudun kimppa-ajo

ViestiLähetetty: 24 Maalis 2015, 20:24
Kirjoittaja Timo Räisänen
Pääkaupunki seudulta valmistaudutaan Rautapersekimppa-ajoon IBA Finland Super viikonloppuna 23.5.2015. Ajona on tarkoitus suorittaa vuorokauden mittainen SS1000 ajo, jonka lähtöpaikka on Helsinki ja minne ajo myös päättyy. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan ajamaan kyseistä ajoa, ota yhteys Ilpo Tihveräiseen [ilpo.tihverainen(ät)ibafinland.fi]. Voit myös ehdottaa sopivampaa ajankohtaa, mikäli ehdotettu ajankohta ei sovi kalenteriisi.
Ensimmäinen suunnittelupalaveri on Vanhassa Pehtoorissa Haltialan tilalla Helsingissä 22.4.2015 klo 18:00. Mukaan ovat tervetulleita myös ensimmäistä Rautaperseajoaan suunnittelevat kaverisi.
Viisi ensimmäistä paikkaa jonosta on jo varattu mutta letkaa voi jatkaa perästä päin.

Re: PK seudun kimppa-ajo

ViestiLähetetty: 01 Huhti 2015, 13:03
Kirjoittaja Timo Räisänen
Ilpo ehdotti että otetaan hiukan ennakkoa ja tavataan tänään Pehtoorissa klo. 18:00 ja kaikille moottoripyörällä paikalle saapuneille Rautahanureille tarjotaan munkki kahvit, firman piikkiin ;)

Re: PK seudun kimppa-ajo

ViestiLähetetty: 02 Huhti 2015, 00:32
Kirjoittaja Timo Räisänen
Kiitos kahvista ja munkeista, aina yhtä hyvää.
Kuulemma paikalla oli Goldwing club ja meitä Rautaperiä. Toiset olivat tulleet paikalle moottoripyörillä ...
Kuva
Hyvässä seurassa suunniteltiin kimppa-ajon reittiä. Illan jo hämärtyessä suunnattiin kohden pääsiäisen viettoa ja odottamaan kevättä.
Kuva

Re: PK seudun kimppa-ajo

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015, 19:56
Kirjoittaja Timo Räisänen
Huomenna keskiviikkona 22.4 klo 18:00 kaikki pääkaupunkiseudun Superviikonlopun kimppa-ajoon haluavat Haltialan tilalle Wanhaan Pehtooriin suunnittelemaan ajoa.

Re: PK seudun kimppa-ajo

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015, 21:26
Kirjoittaja Zoltan
Munkkikahvit IBAF.n jäsenkortilla ja santsikuppi puoleen hintaan . Turkulaisille ilmaiseksi !

Re: PK seudun kimppa-ajo

ViestiLähetetty: 22 Huhti 2015, 07:21
Kirjoittaja harrimopomies
Moi!

Hyvän seuran lisäksi nyt olisi todella "porkkana" vai pitäisiköhän sanoa munkit kohdallaan lähteä ajelemaan kohden helsinkiläistä maatilaa :D Tosin tällä kertaa joutuu passaamaan, koska on tullut jo sovittua tapaaminen Jokirantaan. No, joku toinen kerta sitten.

-Harri.mopomies-

Re: PK seudun kimppa-ajo

ViestiLähetetty: 22 Huhti 2015, 09:13
Kirjoittaja WesaH
Mukkikahvien houkuttelemana suunnistan kohti pääkaupungin maalaismaisemaa.

T. Wesa

Re: PK seudun kimppa-ajo

ViestiLähetetty: 20 Touko 2015, 23:02
Kirjoittaja WesaH
Hienossa säässä Haltialan Vanhassa Pehtoorissa oli tänään kimppa-ajon suunnittelijoiden lisäksi nähtävissä aitoja Goldwingejä (eikä vain autolla liikkuvia Wing-kuskeja). Heidän letkansa oli pitkä ja sisääntulonsa kesti noin yhden munkkikahvin nauttimisen ajan. Tuttuja kovakankkuja oli paikalla ja tuli bongattua jopa Belgiasta kokoontumisajosta äskettäin palannut Turkulainen Wing-nisti, joka melkein lupasi lähteä ensi keväänä Kultaryntäyksessä ajamaan G3000.

Wesa