Superviikonlopun AR16 kimppa Salosta 21.5.2016?

Yksin ajaminen tympii? Kokemusta kaivataan mukaan tai kokemusta jaettavana? Ilmoittaudu täällä!

Superviikonlopun AR16 kimppa Salosta 21.5.2016?

ViestiKirjoittaja OW-377 » 24 Huhti 2016, 15:28

Löytyykö halukkaita? Samalla saa vuosiajon kuitattua.
Rengasreitti: Salo - H:ki/Vantaa - Mikkeli - Kuopio -Kajaani - SKP - Kronoby - Tikkakoski - Pirkkala - Pori - Turku - Salo

SKP on Suomen KeskiPiste, ilman puoluepoliittista kantaa ;) ja matkalle osuu tietysti Porin Konepyöräklubi.
Kulmapisteiden välinen lyhin matka on 1618 km mutta lentoasemien käynnit lisäävät jonkun verran kilometrejä, ehkä n. 50-70 km. Joillakin lentoasemilla on kuitin saanti mahdollista jos vaan kuppilat ovat auki mutta siihen ei kannata luottaa. Matkan pituus saattaa vielä vähän elää kun yritän saada sopivimmat/lähimmät tankkipaikat valittua mopojen lukumäärän ja lentoasemien suhteen.
Tankkausvälit ovat pisimmillään n. 270 km ja ajattelin että mitään ylimääräisiä "välitankkauksia" ei tehtäisi. Pysähdyksiä on paljon lentoasemien takia ja kello käy joten niistä pitää selvitä äkkiä pois eli mopot riviin ja yhteiskuva (ajotarkastaja kiittää). Tarkempi aikataulu täsmentyy kun osallistujien lukumäärä selviää.

Lähtö aikaisin lauantaiaamuna Salosta, ehkä n. klo 4 tai 5. Toki matkaltakin voi liittyä mukaan.
Jos kiinnostaa niin s-postiin voi ilmoittautua: mopomail(ät)use.startmail.com
Ilmoittautuminen ei sido mihinkään koska kukaan ei tiedä mitä silloin taivaalta tulee. Jos olosuhteet ovat kelvottomat niin vuosiajon voi toki ajaa myöhemminkin paremmilla keleillä.

-Kaitsu-
Avatar
OW-377
Teräsperse
 
Viestit: 396
Liittynyt: 05 Kesä 2009, 08:27
Paikkakunta: Salo, Pertteli

Re: Superviikonlopun AR16 kimppa Salosta 21.5.2016?

ViestiKirjoittaja OW-377 » 20 Touko 2016, 13:14

Taitaa Salon Seudun Rautaperseillä olla vielä öljyt jäässä kun on ollut niin hiljaista. Sateenmanaajat lupasivat lauantaiksi vettä ajoreitille joten siirsimme lähdön ABC Piihovista sunnuntaiaamuun 22.05.2016 klo 04:01. Keliennuste lupaa kuivaa päivää sunnuntaiksi mutta... Toistaiseksi meitä on kolme lähdössä (Jaana, Rami ja allekirjoittanut) joten tiellä on vielä tilaa. Kunhan vaan saavut ajoissa tankille Piihoviin. Oma kamerakaan ei haittaa mutta yritetään aina saada kaikki mopot samaan kuvaan tarkastuslogistiikan helpottamiseksi. Toistaiseksi se on helppoa kun meitä on vaan kolme...
Reitti: Salo-Raisio-Tre-Konepyöräklubi-Vaasa-Kokkola-SKP-Kuopio-Joensuu-Mikkeli-Vantaa-Salo. Ohjelmaan sisältyy siis käynti Konepyöräklubilla ja lukuisilla lentokentillä jotta saamme samalla vuosiajon hoidettua pois alta. Reittiä on vähän muutettu aiemmasta suunnitelmasta. Matkan pituus perustuu tankkikuitteihin joten emme ala pelata lentoasemien pysäköintikuiteilla. Siitä tulisi vain ylimääräinen pysähdys koska tankilla on käytävä joka tapauksessa.
Pisin yhtämittainen istunto on Mikkeli-Vantaa 212 km pääosin moottoritietä joten pienemmälläkin tankilla selviää matkasta. Suurin osa legeistä on 150 km molemmin puolin. Porissa pidetään 30 min seurustelutauko klubilla. Aikataulu ei ole kovin tiukka joten tarpeen vaatiessa voidaan pitää joku pidempikin tauko.

-Kaitsu-
Avatar
OW-377
Teräsperse
 
Viestit: 396
Liittynyt: 05 Kesä 2009, 08:27
Paikkakunta: Salo, Pertteli


Paluu Ajoseuraa etsitään

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron