Vuoden 2019 ajomaisemat

Vuoden 2019 ajankohtaiset keskustelut

Re: Vuoden 2019 ajomaisemat

ViestiKirjoittaja levoksep » 09 Touko 2019, 16:29

Koleaa toukokuuta pitelee

Aamulla kotiuduin sisämaan reissulta. Forssa - Kärsämäki - Kuortti - Sukeva - Forssa - lenkillä lämmöt nollan ja iltapäivän plus kymmenen välissä. Yli puolen reissua sadeasu tiukasti päällä ja Gerbingit koko päivän tulilla. Hölmönä menin irrottamaan tankorukkaset....suuri virhe. Vastaantulevien mopojen laskemiseen koko päivän ajalta riittää omat sormet ja varpaat eli ei huippusuosittu harrastus vielä tämä moottoripyöräily. :roll:

Ehkä sitten ensi viikolla kausi alkaa...nyt Buranaa poskeen

t. seppo jr
levoksep
IBAF hallitus
 
Viestit: 203
Liittynyt: 29 Heinä 2014, 21:36

Re: Vuoden 2019 ajomaisemat

ViestiKirjoittaja levoksep » 15 Touko 2019, 23:18

Ja vieläkin on koleaa

Kylvöjen etenemistä seurailemassa reitillä Forssa-Turku-Virolahti-Vantaa-Kittilä-Forssa. Kesken ovat vielä ja osin täysin aloittamatta. Edellinen hallitus näyttää pistäneen vauhtia nelostien remonttiin...varat mummoilta ja lapsilta ??? Muutaman vuoden päästä lienee selkeästi sujuvampi, mutta nyt on tietöitä ja rajoituksia...ainakin Jyväskylän ylä- ja alapuolella sekä Oulun ja Kemin välissä.

Ja osuin tietysti alaspäin tullessa kolaripaikalle. Tien sivussa letkan kärkeen ja paikalliselta hyvät neuvot kiertotiestä. Aikaa ei juurikaan tuhraantunut, mutta koukkauksen puolivälissä alkoi uskoa loppua, kunnes vastaan tuli letka autoja. Nelostie oli tunteja poikki ja todella ikävästi oli käynyt molemille kolarin osapuolille.

Lämmöt siis aivan nollan taminoissa auringon laskeuduttua, joten vieläkin tarvitaan Gerbingejä...

t. Seppo jr
levoksep
IBAF hallitus
 
Viestit: 203
Liittynyt: 29 Heinä 2014, 21:36

Edellinen

Paluu Ajokausi 2019

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa