SS2000K

Täällä voit kertoilla matkakokemuksiasi. Pidemmät ja etenkin kuvalliset tarinat pyydetään edelleen muokkaamaan webbisivuiksi, jolloin ne voidaan koota webbisivujen tarinalinkkisivulle.

SS2000K

ViestiKirjoittaja Joe Dalton » 01 Heinä 2013, 14:52

SS2000K 31.5.2013
Kesän ensimmäinen rp ajo.Talven aikana tehty suunnitelmia ja niitä olisi nyt hyvä lähteä toteuttamaan. Hannun kanssa lähdössä ja foreca lupaili komeaa keliä. Hannu vaihtoi syksyllä Bläkkärin ja varmasti poltteli päästä kokeilemaan miten se rp ajo taittuu isommalla pyörällä. Ss2000K valittiin ajettavaksi koska edellisenä kesänä perustonneja tuli molemmille kaksin kappalein ja myös ideana kokeilla hieman tuota gold ajon tyyliä.

Lähtö ajaksi sovittiin klo0400 ja olimmekin hyvissä ajoin tankilla…mainittakoon että eräs rp ryhmämme kotiin jäävistä jäsenistä kävi todistamassa yöllistä taipaleelle lähtöä.
Vaajakosken ABC.llä tankkaus ja eteenpäin… Tampereella aamuruuhkan aikaan jotain tietöitä. Keli sopivan lämmin ja hikeä pukkaa kun kaksi kaistallista autoja seisoo aamupäivän helteessä. Hetken jaksan seisoskella lämpöä hehkuva mopo alla… Vinkkaan Hannua seuraamaan ja niinpä ajelemme muutaman kilometrin pientareella ohittaen koko joukon autoja…
Teboililla Lempäälässä pieni tauko ja jatkamme molaria reipasta marssi vauhtia Nurmijärven st1.lle. Kahvitellaan ja kehumme keliä,matkasta n¼ osa tehty. Shell Oriketo tuttu paikka monelle rp kuskille,siellä aikataulussa ja hyvissä voimin. Soitellaan kuulumisia kotiin ja muistetaan kehua moottoripyöräilyn perimmäistä ajatusta…pyörät tykkää että niillä ajetaan.
Nopea stoppi ABC Petikossa ja kohti Kuorttia…Puoli matkassa,aikataulu pitää ja olemme saaneet vain pari pientä sadekuuroa niskaamme. Aurinko paistaa ja miehillä hyvä mieli jota loistava perseily sää vain nostattaa. Pienen taukojumpan jälkeen suunnaksi Vantaa. Väestön pako pääkaupungistamme oli kyllä pikkukylän asukkaalle aika mykistävää kun ajelimme tyhjää baanaa etelään. Vastaan tulevalla kaistalla sitä vastoin riitti mitä erinäisempää kulkinetta.
Sen verran offtopiccia että autoilijat suomessa on todella vaarallisia moottoripyöräilijöille…kun yritti fiksusti pitää “turvaväliä”niin kyllä siihen vähintää yksi autoilija on koteloaan tunkemassa takapyörään kiinni…kele….
Vaaralan kautta Pyhtäälle…reitin tekijällä oli tässä kohtaa unohtunut tuo isohko tietyömaa joka meinasi oikein kunnolla ottaa päähän. Täytyy pitää muistissa kun uusia reittejä väsää.
Keimolanportille kahville ja suunnaksi voi jo sanoa että kotiin päin menossa. Edellen keli on suosiollinen ja Pirkanhovissa seuraava stoppi. Kello on hiipinyt yllätäen jo illan puolelle..minä varaudun yötä varten ja vedän pitkät kalsongit nahkapuvun alle. Hannu on matkassa goren kanssa ja hänellä ei tarvetta varuste muutoksiin. Jatketaan jälleen eteenpäin ja Hirvaskankaan ABC.lle parkkiin. Tässä kohtaan jälleen tankataan ukot ja mopot. Reippain mielin käymme ensin kahvilla ja tankkauksen jälkeen suorimme matkaan…yö pimenee ja huomaan lähivalon sanoneen sopimuksen irti. Hannu saa tässä ottaa veto vastuun ja niinpä huikkaan hänelle että aja Kärsämäelle,Hannu johtaa tummassa ja usvaisessa yössä pienen karavaanimme tankille…edelleen matkalaiset aikataulussa ja suht hyvissä voimissa. Kaustiselle saavutaan n.3.30 ja lirutellaan lopetus bensat tankkiin.
Hieno reissu,hienossa säässä. Olisi tuota enempikin ryhmäläisiä sopinut mukaan.

Muutama viiva.
-klo4 ei hullumpi lähtö aika.
-suomen kesä on kaunis kun sattuu oikeaan aikaan liikkeelle.
-varaudu kylmään/kosteaan ennen kuin on jo kylmä/kostea
-gold tyylinen ajo jossa ei väsy ehtinyt hiipiä puseroon kun oltiin koko ajan liikkeessä.
-3000k hyvä jatkumo tälle…

Kiitokset kotijoukoille sponsoroinnista…


Mukana matkassa:
Hannu Tyynismaa Honda CBR 1100 XX SuperBlackbird
Harri Hanhikoski Suzuki GSX 1300 R Hayabusa.
41616/19
Joe Dalton
Teräsperse
 
Viestit: 326
Liittynyt: 25 Heinä 2011, 23:11

Paluu Matkakertomukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa