Neitsyys meni

Täällä voit kertoilla matkakokemuksiasi. Pidemmät ja etenkin kuvalliset tarinat pyydetään edelleen muokkaamaan webbisivuiksi, jolloin ne voidaan koota webbisivujen tarinalinkkisivulle.

Neitsyys meni

ViestiKirjoittaja Jii-PeeÄs » 06 Kesä 2015, 21:19

Kun ihmiset kovasti pitivät "ttaholan" - toisen nyybin - ekaa ajoa kuvaavasta tarinasta niin ajattelin mäkin kantaa korteni kekoon. Mun IB-neitsyys meni eilen/tänään ja millä tavalla! Paljon sen tylsempää tapaa en nimittäin pysty edes kuvittelemaan, ja mun mielikuvitus sentään on vuosien saatossa kirvoittanut aihetta niin paheksuntaan, ihailuun, jälki-istuntoon, avioliiton ulkiopuolisiin suhteisiin kuin raivoonkin(ex-rva) etc. Mutta tämä mun ensimmäinen IB-ajo hakee kyllä vertaistaan tylsyydessä: suunnittelin ajon pilkuntarkasti talven tylsinä iltoina, tankkauspaikat varapaikkoineenkin olivat kristallinkirraina mielessäni kun eilen pistin uudenkarhean boxerin tulille. Reitti oli taatusti Suomen tylsin: Stadista nelostietä Napapiirille ja takaisin. Nuorena poikana ajelin rekkaa ympäri suomenniemen, joten eksyminen tuolla reitillä on täysin mahdotonta, kuten myös "IB-sössiminen"; jos Rovaniemeltä muistaa kuitin ottaa, niin sen lisäksi ainut pakollinen kulmapiste on Kemissä, muuten riittä kunhan ei ryssi 300 mailin sääntöä, mikä ei perus-Gessulla ole edes mahdollista. Mutta silti koko reitti loisti kirkkaan purppuraisena Navigator V:n näytöllä! :D Eilen 20:18 sain aloituskuitin Eläintarhan Unskalta, sitten tankkasin Kanavuoren ABC:llä, Pulkkilan ABC:llä, Lapintuulen Nesteellä ja kääntökuitin sain aamulla aamiaisen kera Napapiirin Shelliltä. Ja sitten sama takaisin Stadiin. Lopetuskuitti Eltsusta tänään 16:35, eli melkein neljä timmaa jäi käyttämätöntä aikaakin. Noiden lueteltujen lisäksi pysähdyin mennen/tullen kerran kuselle, muuten ajoa liikenteen rytmissä. Sää oli ennusteen mukainen, eli hyvä alusta loppuun. Hanuri ei puutunut, kiitos Lasselta Naantalista ostetun AirHawkin ja sen että lähes kaikki 80 alueet ajoin tapeilla seisten. Retken hailaitti oli Toivakassa menomatkalla kypärään osunut lintu; tömähti niin perkuleesti ja puoli pottaa veressä, onneksi kuiteninkin vain ulkopuolelta.
OK, kaksi juttua: 1) kaikesta etukäteisvalmistelusta huolimatta oli ylläri että Pulkkilan ABC on pelkkä automaattiasema, vaikka sellaisia nimenomaan ei pitänyt reitillä olla. No tällä kertaa onneksi ei ollut ongelmia kuitin kanssa, mutta kuvaa vaan miten helppo on sössiä vaikka kuinka käyttää aikaa valmisteluun. 2) Gessun janoisuus motarilla oli pieni ylläri kun yleensä yritän niitä vältellä. Nyt compuutteri oli Heinolassa vähän sitä mieltä että Kanavuoreen asti ei päästäisi (olihan mulla tietysti varatankkauspaikka, tässä kohden Huttulan Shell Joutsassa). Normaaleille nopeuksille siirtymisen myötä compuutterikin myöntyi alkuperäiseen plaaniin, itseasiassa bensavalo syttyi vasta Kanavuoren ABC:n pihalle kaartaessani.
Joku voi pitää paperitöitä tämän homman tylsimpänä osana, mutta tuon ajon jälkeen oikein odotan että huomenna pääsen käsiksi kuitteihin ja kaikkin muihin jännittäviin papereihin! :D

-jp-
Jii-PeeÄs
Valurautahanuri
 
Viestit: 106
Liittynyt: 28 Syys 2014, 12:19

Re: Neitsyys meni

ViestiKirjoittaja Joe Dalton » 06 Kesä 2015, 21:26

Hienoo :D :D
Kyllä eka on aina eka oli kyse sitte mistä hyvänsä...mut siitä se ura urkenee ;)
43259/20
Joe Dalton
Teräsperse
 
Viestit: 325
Liittynyt: 25 Heinä 2011, 23:11

Re: Neitsyys meni

ViestiKirjoittaja Pekka Autio » 06 Kesä 2015, 21:50

Ei tuosta paljon jännittävyyttä ja dramatiikkaa löydä :) Pulkkila on tosiaan automaattiasema ja muutoinkin noita 6 - 24 asemia tällä hetkellä. Onnittelut ensimmäisestä ajosta ja sitten vaan paperit tarkastukseen !
Honda GL 1800 Goldwing
Avatar
Pekka Autio
Jaloteräskankku
 
Viestit: 889
Liittynyt: 09 Touko 2009, 07:09

Re: Neitsyys meni

ViestiKirjoittaja Maukka68 » 06 Kesä 2015, 22:08

Onnittelut ekasta ajosta, nyt voi sitten seuraavalla kerralla jo nautiskella...

https://www.youtube.com/watch?v=tUIusW9OjFE

Tuolle löytyy vaihtoehtoja...

-maukka-
Maukka68
Täyden kympin perse
 
Viestit: 935
Liittynyt: 15 Elo 2010, 17:45
Paikkakunta: Turku

Re: Neitsyys meni

ViestiKirjoittaja Lasse » 07 Kesä 2015, 09:19

Jii-PeeÄs ei mitää kiittämistä, kiitoksia itsellesi kaupoista ja oli mukava tavata Särkällä kahvikupposen äärellä ja ajella kimpassa pätkä rengastietä. Onnittelut ensimmäisestä ajosta ja toivottavasti jäi kipinä...;)

Ps. Täällä itse aloitan valmistautumaan henkisesti ajokauden toiseen rp-ajoon (13.06 AR15), tässähän jo oikeen sormet syhyy että pääsee taas tien päälle. ;)
Pohjois-Thaimaata moottoripyörillä,
FACEBOOK ryhmä:
--> Pohjois-Thaimaan ajajat
Avatar
Lasse
RST-ahteri
 
Viestit: 698
Liittynyt: 22 Elo 2010, 16:23
Paikkakunta: Naantali

Re: Neitsyys meni

ViestiKirjoittaja Jii-PeeÄs » 02 Heinä 2015, 18:04

Tänään tuli ilmoitus ajon hyväksymisestä; nyt voisi lähteä seuraavalle ;)

-jp-
Jii-PeeÄs
Valurautahanuri
 
Viestit: 106
Liittynyt: 28 Syys 2014, 12:19

Re: Neitsyys meni

ViestiKirjoittaja Lasse » 03 Heinä 2015, 17:01

Jii-PeeÄs kirjoitti:Tänään tuli ilmoitus ajon hyväksymisestä; nyt voisi lähteä seuraavalle ;)

-jp-


Onneksi olkoon! Lähde ihmeessä ajokelit mitä parhaimmat jos ei kuumaa lasketa. ;)
Pohjois-Thaimaata moottoripyörillä,
FACEBOOK ryhmä:
--> Pohjois-Thaimaan ajajat
Avatar
Lasse
RST-ahteri
 
Viestit: 698
Liittynyt: 22 Elo 2010, 16:23
Paikkakunta: Naantali


Paluu Matkakertomukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa