Sivu 1/1

Tammikuinen uintireissu jäämerelle

ViestiLähetetty: 16 Helmi 2016, 22:23
Kirjoittaja Jouoksa
Messuilla sattui silmiini mielenkiintoinen jäämeren uintireissu, joka ilmeisesti oli hieman icebutt ajotapahtuman jälkeen. Hienoja kuvia talvisista olosuhteista:

http://www.gospelriders.fi/2016/02/15/m ... n-rantaan/

Re: Tammikuinen uintireissu jäämerelle

ViestiLähetetty: 17 Helmi 2016, 08:51
Kirjoittaja harrimopomies
Moi!

Kaverit lähtivät jatkamaan Kuhmosta (ABBM 2016) kohden norjaa. Varmastikin mielenkiintoinen reissu. Kerrottakoon sellainen pieni hauska yksityiskohta että tuo kolmas reissuun lähtenyt kaveri ajoi etelästä yön yli kohden Kuhmoa (KT 75) (myöhästyi varsinaisesta rallista...) ja Nurmeksen jälkeen erään mutkan jälkeen tupsahti allekirjoittanutta ja MC Huurretta vastaan. No, käden "nopea" irroittaminen tankrukkasista ei ihan onnistunut ja morjestaminen hieman myöhästyi, eikä kaverikaan ehtinyt kunnolla reagoida että kas siinähän tuli mopoja vastaan, mutta tiesimme kyllä mihin matkalainen oli menossa :D

-Harri.mopomies-

Re: Tammikuinen uintireissu jäämerelle

ViestiLähetetty: 17 Helmi 2016, 09:09
Kirjoittaja Zoltan
"Matkapäiviä tuli yhteensä kahdeksan, koska vietimme ensimmäisen viikonlopun Kuhmossa. Matkaa taitoin yhteensä 3338 kilometriä. Ennätyksiä olivat pyörän käynnistäminen 32 asteen ja ajaminen 34 asteen pakkasessa, pohjoisin uimaretkeni ja pohjoisin ajoreissu tammikuussa."

Huimaa meininkiä !