Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

IBA Finlandin tapahtumiin sekä muihin mp-tapahtumiin liittyvä keskustelu
harrimopomies
Timanttiperse
Viestit: 4957
Liittynyt: 12 Maalis 2009, 08:32
Kerho: RaMP ry, IBA Finland
Paikkakunta: Turku

Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja harrimopomies »

Moi!

Super viikonlopulle ei löytynyt järjestäjää. Ehkäpä aika on jo niin sanotusti ajanut tällaisen tapahtuman ohitse ja varikko henkilökuntaa on vaikeata löytää ajallisesti näin pitkään tapahtumaan :shock:

No, kokeillaanpa uutta konseptia. Aika näyttää voidaanko tältä pohjalta kehittää vastaavanlainen max. 24 h tapahtuma, jossa olisi vuosittain jokin erilainen, vaihtuva  "teema" tms. mielenkiintoinen kohde (varikko) jossain "huitsin Nevadassa". Siis aloitetaanpa tällaisella idealla:

*Tuohisaari Special*

Voit ajaa minkä tahansa IBA Finland ry:n sääntöjen mukaisesti mahdollisen RP-ajon. Voit aloittaa ja lopettaa ajo suorituksesi milloin ja mistä tahansa (pl. varikko), kunhan käyt varikolla superlauantaina 3.7.2021 klo 10.00-20.00 välisenä aikana.

Varikolla vierailu- sekä ajo-ohjeet:

Varikko sijaitsee Tuohisaaressa Savonlinnan kaupungissa. Tarkempi osoite Tuohisaarentie 755 Savonlinna.

Asfaltoidulta tieltä nro: 438 (Ruokolahti-Sulkava) käännytään kulkusuunnasta riippuen joko kaksi kilometriä ennen tai jälkeen Vekaransalmen siltaa (nähtävyys tämäkin) Liistonsaarentielle. Tästä alkaa hyväkuntoinen soratie jota ajetaan 3,4 km kunnes käännytään vasemmalle Tuohisaarentielle. Jatka tätä soratietä 2,0 km ja saavut lauttarantaan. Seuraavaksi lautalla noin 10 minuuttia (1 km) risteilyä Saimaalla kunnes saavut Tuohisaareen. Lautalla ei taxfreetä eikä pallomerta.

Lauttarannasta Tuohisaarentie jatkuu edelleen soratienä. Tästä myöskin alkaa neljän A4 kokoisen IBAF opaskylttien ketju joiden avulla löydät perille. Ajettuasi 1,5 km saavut "neljän tien" risteykseen josta käännytään oikealle. Tässä risteyksessä on IBAF-viitoitus. Tämä siksi että jotkut navigaattorit ajattavat suoraan läheisen maatilan pihan kautta, josta toki pääsee mutta isäntä ei välttämättä välitä kymmenistä mopoista piha maallaan. Opastus kyltiltä vielä 2,9 km Tuohisaarentietä. Tuohisaaren kyläyhdistyksen maitolaiturin kohdalta tie kääntyy tiukasti vasempaan (IBAF kyltti) ja lopulta saavut numeron 755 kohdalle, josta käännyt oikealle (IBAF kyltti) ja ajat vielä 100 metriä ylös mäen päälle jolloin ajat IBA Finland "lakanan" alitse ja saavut varikolle. Soratietä yhteensä 9,9 km per suunta. Tiedoksi, matkan varrella sekä varikolla useammassakin kohdin nauhoittava kameravalvonta. Myöskin saareen saapuvien kaikkien ajoneuvojen rekisteritunnukset kirjataan muistiin. Muista hymyillä :D

https://www.google.fi/maps/dir/Lohilahd ... 388323!3e0

Mikäli käytät navigaattoria niin laita ensin osoitteeksi lauttarannan osoite: Tuohisaarentie 202 Savonlinna. Näin näet saapumis aikasi lauttarantaan. Lautalla vaihdat numeroksi 755. Alla olevilla lautta vuoroilla voit osallistua tähän ajotapahtumaan:

Mantereelta (Tappisaaresta)                                                               Tuohisaaresta
                                                                                                                               
                                           10.10*                                                                            
                                           11.10                                                                             11.00                                                                          
                                           12.10*                                                                            12.00*                                                                      
                                           13.10                                                                             13.00                                                                          
                                           14.10*                                                                            14.00*                                                                
                                           15.10                                                                             15.00                                                                    
                                           16.10*                                                                           16.00*                                                                  
                                           17.10*                                                                           17.00*                                                                  
                                           18.10*                                                                            18.00*                                                                      
                                           19.10*                                                                            19.00*
                                                                                                                                20.00*
Huom!
Tuntia ennen saapumistasi lauttarantaan lähetä pakollinen viesti puhelinnumeroon 040-5814113. Viestissä mainitset etunimesi ja lautan jolla saavut. Viestin lähettäminen on tärkeää jotta lautalla ja varikolla osataan varautua saapuvien motoristien määrän edellyttämällä tavalla.

Esimerkiksi: Petri 10.10 ja kaksi päällä ajaen Pekka ja Maarit 10.10. Mikäli ajatte ryhmässä niin lähettäkää siinäkin tapauksessa jokainen pyörä kunta oma viestinne selvyyden vuoksi.

Paluun lauttavuoron osalta ei tarvitse huolehtia, sillä ilmoitan milloin kulloinkin saaressa olevien tulee lähteä ehtiäkseen lautalle (10 min. ennen lautan lähtöaikaa). Ajoaika lautalta varikolle noin 5-7 minuuttia. Ilmoitan lautalle aina etukäteen montako pyörää on tulossa, sillä lautta on kohtuu pieni ja siihen mahtuu kerrallaan viisi-kuusi henkilöautoa ja mikäli jollain mökkiläisellä on esim. peräkärry perässä niin ei niinkään montaa. Vuorot jotka on merkitty tähdellä ovat myöskin mökkiläisten käytössä. Tähdettömät vuorot ovat IBA Finland ry:n tilaamia lisävuoroja.

Huom!
Aja varovaisesti soratiellä, erityisesti saapuessasi mantereen puolella lauttarantaan voi lautalta tulla liikennettä vastaan!

Lautan kuljettajat tekevät parhaansa mutta lautan irroittaessa ja kiinnittäessä on syytä olla tarkkana ja tarvittaessa seistä pyöränsä vieressä varmistaakseen pyöränsä pystyssä pysymisen.

Lauantaina ei pitäisi niin hirveästi olla muita kulkijoita kun suurin osa on saapunut mökilleen jo perjantaina ja normaalisti paluu tapahtuu sunnuntaisin, mutta kesälomien alkaminen voi tietysti sekoittaa pakkaa. Mikäli lauttaan ei mahtuisi, niin kuljettaja tulee aina välittömästi hakemaan rannalle jääneet.

Edellä kuvatulla järjestelyllä osallistujilla jää noin 35 minuuttia aikaa levähtää varikolla. Varikolla merkitään vihkoon saapumisaika, oma nimi ja jäsennumero. Lisäksi varikolla otetaan jokaisesta vierailijasta "virallinen" valokuva. Vierailun kokonaisaika Tuohisaaressa noin tunti, joten ei merkittävää ajallista haittaa ajosuorituksen onnistumiselle. Varikolta saa myöskin kohde käynti lomakkeen johon tulee merkitä perustietojen lisäksi vierailun kellonaika ja pyörän kilometrilukema. Kohde käyntilomake käy kulmapistekuitista. Tämä lomake on liitettävä muiden kuittien mukaan.

Varikolla on nautittavana höyrymakkaraa sinapin ja/tai ketsupin kera, kahvia ja/tai teetä maukkaan pullapitkon kera sekä kivennäisvettä. IBA Finland ry kustantaa tarjoilun.

Sateen sattuessa ollaan tarvittaessa sadevehkeet päällä ja vaikka kypärät päässä, sillä sisätilaa on rajoitetusti käytettävissä. Tuskin tästä suurta ongelmaa muodostunee sillä todennäköisesti osallistujia saapuu porrastetusti usealla lautta vuorolla. Toisaalta ei hätää sillä olen hyvissä ajoin tilannut hienoa ajo säätä

Tämän ajotapahtuman yhteydessä ajo suorituksensa hyväksytysti suorittaneille tulostetaan erikois kunniakirja.

Tapahtumaan voivat osallistua niin jäsenet kuin ensi kertalaisetkin. Hyväksytysti ajonsa suorittaneet saavat 10 pistettä ajomestari 2021 kilpailuun osallistuttuaan superlauantain ajotapahtumaan. Samalla luonnollisestikin osallistut myöskin heinäkuun kuukausikahveille ja saat siitäkin 10 pistettä. Hyväksytystä ajosuorituksesta, superlauantain ajotapahtumaan osallistumisesta sekä kuukausikahveille osallistumisesta lähetetään jokaisesta oma sähköinen lomake kyseisen kilpailun ohjeiden mukaisesti.


* Heinäkuun kuukausikahvit*

Eteläisen naapuri valtiomme epävarman korona tilanteen johdosta heinäkuun kuukausikahvit on siirretty superlauantai ajotapahtuman yhteyteen. Voit saapua pelkästään kahvittelemaan mutta muista tässäkin tapauksessa lähettää aikaisemman esimerkin mukainen ilmoitus varikolle noin tuntia ennen lautta rantaan saapumistasi. Tässä tapauksessa saat 10 pistettä ajomestari 2021 kilpailuun. Kahveille osallistumisesta lähetetään sähköinen lomake kyseisen kilpailun ohjeiden mukaisesti.

Luonnollisestikin noudatamme viranomaisten Covid-19 määräyksiä ja ohjeita ja tarvittaessa tapahtumat voidaan siirtää tai perua.

Mikäli jotain jäi epäselväksi ja ilmenee kysyttävää, niin rohkeasti vain tämä palstan kautta.

JK. Snl= Savonlinna. Täydellinen otsikko ei mahtunut kirjoitus kenttään...

-Harri.mopomies-
-1 132 215 km (01/06/83 - 26/05/23)-

*Mile Eater Diamond 2020*
-IBAF Driver 229 894 km (03/06/00 - 17/07/22)-
-IBAF Passenger 1 640 km ( 24/07/12)-

S-DK-D-PL-DDR-CS-A-FL-CH-F-E-AND-CZ-N-NL-B-L-I-V-RSM-MC-GB-IRL-GR-TR-BG-RO-SK-LT-LV-EST-SLO-HR-BIH-RUS-BY-SCG-MK-AL-UA-SRB-MNE-GBZ-MA-P-M-MD-TN-KZ-KS-TJ-UZ-RKS-CY-IS-FR-GE-AM-AZ-GBJ-GBG-MGL-DZ-?

IBAF member 14
IBA member 7119
muppelo1954
Kermaperse
Viestit: 34
Liittynyt: 13 Marras 2018, 20:30
Kerho: IBA

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja muppelo1954 »

Tervehdys.

Ajon suunnittelu alkanut välittömästi ja onhan mielenkiintoinen pikku tehtävä. Kysyisin vielä yhtä seikkaa. Kun paikassa on myös kuukausikahvit, niin noudatetaanko sen osalta aikataulua 13-14, vai käytetäänkö koko aikaa 10 -20. Lähinnä aattelen noita ajomestaripisteitä.

Kiitos hienosta superlauantaista ja on varmaankin ihan paikallaan järjestelijöitten kannalta.

Mahtavaa alkanutta ajokautta kaikille. T: Tapsa
harrimopomies
Timanttiperse
Viestit: 4957
Liittynyt: 12 Maalis 2009, 08:32
Kerho: RaMP ry, IBA Finland
Paikkakunta: Turku

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja harrimopomies »

Moi!

Hyvä tarkentava kysymys. Kuukausikahvit järjestetään myöskin koko varikon aukioloaikaa hyödyntäen klo 10.00-20.00. On siis kerrankin aikaa reilusti kahvitella :D

-Harri.mopomies-
-1 132 215 km (01/06/83 - 26/05/23)-

*Mile Eater Diamond 2020*
-IBAF Driver 229 894 km (03/06/00 - 17/07/22)-
-IBAF Passenger 1 640 km ( 24/07/12)-

S-DK-D-PL-DDR-CS-A-FL-CH-F-E-AND-CZ-N-NL-B-L-I-V-RSM-MC-GB-IRL-GR-TR-BG-RO-SK-LT-LV-EST-SLO-HR-BIH-RUS-BY-SCG-MK-AL-UA-SRB-MNE-GBZ-MA-P-M-MD-TN-KZ-KS-TJ-UZ-RKS-CY-IS-FR-GE-AM-AZ-GBJ-GBG-MGL-DZ-?

IBAF member 14
IBA member 7119
Ml190021cxz
Täyden kympin perse
Viestit: 21
Liittynyt: 16 Touko 2020, 13:22
Kerho: Ibafinland

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja Ml190021cxz »

Reitin piirustaminen on alkanut täälläkin.
muppelo1954
Kermaperse
Viestit: 34
Liittynyt: 13 Marras 2018, 20:30
Kerho: IBA

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja muppelo1954 »

Tervehdys Rautaperseet.

Vuosiajon suunnittelu ja varmaankin ajo on jo jollakulla alkanut. Itse syöttelin Tyreen kaupat ja siitä muutama sana. Tyren karttapohja ei kaikkia Suomalaisia osoitteita oikein ymmärrä ja heittää kohdepisteen väärään paikkaan. Itse totesin että parhaiten kohde löytyy oikein kun laittaa etsi kohtaa vain kaupan nimen. Karttapohjassa kyllä lähes kaikki kaupat on merkittynä (97 %). Varsinkin kohteet Veeran Puoti, Mäntymäen kauppa ja Sale Klamila heittävät osoitteella haettaessa, nimellä kyllä menevät oikein. Hyvä on varmaan ennen starttia tarkistaa kaupan sivuilta sijainti. Näyttäis että kaikilla kohteilla sivut löytyvät ja saapi google ukkelilla tsekata kaupan ulkonäön.

Juttuni koskee siis Tyre to Travel karttapohjaa, ja ilmeisimmin silloin myös Google mapsia.

Loistavia suunnitelmia ja onnistuneita ajosuorituksia kaikille. TT: Tapsa
harrimopomies
Timanttiperse
Viestit: 4957
Liittynyt: 12 Maalis 2009, 08:32
Kerho: RaMP ry, IBA Finland
Paikkakunta: Turku

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja harrimopomies »

Moi!

Vajaa viikko superlauantaihin. Muistutetaan vielä että kuukausikahvit nautitaan koko varikon aukioloajan puitteissa 10.00-20.00, joten ei ole tarkoituksen mukaista kaikkien osallistujien saapua saman aikaisesti, vaan hyödyntää koko päivä, jotta vältytään mahdollisilta ruuhkilta varikolla. Muistakaa myöskin ohjeiden mukainen ennakkoilmoittautuminen noin tuntia ennen lauttarantaan saapumista. Tapahtuma toteutetaan pienellä organisaatiolla mahdollisimman jouhevasti. Tutustukaa vielä tässä ketjussa aikaisemmin mainittuun ohjeistukseen.

-Harri.mopomies-
-1 132 215 km (01/06/83 - 26/05/23)-

*Mile Eater Diamond 2020*
-IBAF Driver 229 894 km (03/06/00 - 17/07/22)-
-IBAF Passenger 1 640 km ( 24/07/12)-

S-DK-D-PL-DDR-CS-A-FL-CH-F-E-AND-CZ-N-NL-B-L-I-V-RSM-MC-GB-IRL-GR-TR-BG-RO-SK-LT-LV-EST-SLO-HR-BIH-RUS-BY-SCG-MK-AL-UA-SRB-MNE-GBZ-MA-P-M-MD-TN-KZ-KS-TJ-UZ-RKS-CY-IS-FR-GE-AM-AZ-GBJ-GBG-MGL-DZ-?

IBAF member 14
IBA member 7119
harrimopomies
Timanttiperse
Viestit: 4957
Liittynyt: 12 Maalis 2009, 08:32
Kerho: RaMP ry, IBA Finland
Paikkakunta: Turku

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja harrimopomies »

Moi!

Varikolla tällä hetkellä tasalukema + 30 C, joten tarkenee. Huomiseksi luvattu vähintäänkin samoja lämpötiloja :shock:

On syytä ottaa runsaasti nestettä mukaan, sillä kulutus on melkoista päivän mittaan.

Ennakko tietojen perusteella ensinmäiset ajosuorittajat ovat jo matkalla Superlauantain "karkeloihin". Kahvittelijoita niin läheltä kuin kaukaakin odotellaan...

-Harri.mopomies-
-1 132 215 km (01/06/83 - 26/05/23)-

*Mile Eater Diamond 2020*
-IBAF Driver 229 894 km (03/06/00 - 17/07/22)-
-IBAF Passenger 1 640 km ( 24/07/12)-

S-DK-D-PL-DDR-CS-A-FL-CH-F-E-AND-CZ-N-NL-B-L-I-V-RSM-MC-GB-IRL-GR-TR-BG-RO-SK-LT-LV-EST-SLO-HR-BIH-RUS-BY-SCG-MK-AL-UA-SRB-MNE-GBZ-MA-P-M-MD-TN-KZ-KS-TJ-UZ-RKS-CY-IS-FR-GE-AM-AZ-GBJ-GBG-MGL-DZ-?

IBAF member 14
IBA member 7119
harrimopomies
Timanttiperse
Viestit: 4957
Liittynyt: 12 Maalis 2009, 08:32
Kerho: RaMP ry, IBA Finland
Paikkakunta: Turku

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja harrimopomies »

Moi!

Superlauantai alkoi reippaasssa hengessä!

Ensinmäinen saareen saapuva pitkän linjan RP-kuski saapui varikolle jo kahdeksalta aamulla :o No, ei se mitään yhdessä juotiin aamukahvit. Tähän mennessä seitsemän vierasta, joista viidellä ajo päällä. Mukana jopa yksi ensikertalainenkin. Seuraavalla lautalla tulossa lukuisa määrä mopoja.

-Harri.mopomies-
-1 132 215 km (01/06/83 - 26/05/23)-

*Mile Eater Diamond 2020*
-IBAF Driver 229 894 km (03/06/00 - 17/07/22)-
-IBAF Passenger 1 640 km ( 24/07/12)-

S-DK-D-PL-DDR-CS-A-FL-CH-F-E-AND-CZ-N-NL-B-L-I-V-RSM-MC-GB-IRL-GR-TR-BG-RO-SK-LT-LV-EST-SLO-HR-BIH-RUS-BY-SCG-MK-AL-UA-SRB-MNE-GBZ-MA-P-M-MD-TN-KZ-KS-TJ-UZ-RKS-CY-IS-FR-GE-AM-AZ-GBJ-GBG-MGL-DZ-?

IBAF member 14
IBA member 7119
harrimopomies
Timanttiperse
Viestit: 4957
Liittynyt: 12 Maalis 2009, 08:32
Kerho: RaMP ry, IBA Finland
Paikkakunta: Turku

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja harrimopomies »

Moi!

Tähän mennessä 45 vierasta, joista 31 kpl ajo päällä "osastoa" ja 14 "vain" kahvilla. Pihassa takuulla tarkenee ;)

-Harri.mopomies-
-1 132 215 km (01/06/83 - 26/05/23)-

*Mile Eater Diamond 2020*
-IBAF Driver 229 894 km (03/06/00 - 17/07/22)-
-IBAF Passenger 1 640 km ( 24/07/12)-

S-DK-D-PL-DDR-CS-A-FL-CH-F-E-AND-CZ-N-NL-B-L-I-V-RSM-MC-GB-IRL-GR-TR-BG-RO-SK-LT-LV-EST-SLO-HR-BIH-RUS-BY-SCG-MK-AL-UA-SRB-MNE-GBZ-MA-P-M-MD-TN-KZ-KS-TJ-UZ-RKS-CY-IS-FR-GE-AM-AZ-GBJ-GBG-MGL-DZ-?

IBAF member 14
IBA member 7119
harrimopomies
Timanttiperse
Viestit: 4957
Liittynyt: 12 Maalis 2009, 08:32
Kerho: RaMP ry, IBA Finland
Paikkakunta: Turku

Re: Superlauantai 3.7.2021 ja heinäkuun kuukausikahvit Sln

Viesti Kirjoittaja harrimopomies »

Moi!

Hienoa loppukiriä!

36 ajosuorittajaa ja 21 kahvittelijaa, yhteensä 57 Superlauantain saari vierailijaa ja vielä on pari tuntia aikaa. Sellainen pieni riesa on ilmennyt, kun on lämmintä ollut tosi pitkään niin alkaa paarmat yms. "mönniäiset" änkeämään pihapiiriin :shock:

-Harri.mopomies-
-1 132 215 km (01/06/83 - 26/05/23)-

*Mile Eater Diamond 2020*
-IBAF Driver 229 894 km (03/06/00 - 17/07/22)-
-IBAF Passenger 1 640 km ( 24/07/12)-

S-DK-D-PL-DDR-CS-A-FL-CH-F-E-AND-CZ-N-NL-B-L-I-V-RSM-MC-GB-IRL-GR-TR-BG-RO-SK-LT-LV-EST-SLO-HR-BIH-RUS-BY-SCG-MK-AL-UA-SRB-MNE-GBZ-MA-P-M-MD-TN-KZ-KS-TJ-UZ-RKS-CY-IS-FR-GE-AM-AZ-GBJ-GBG-MGL-DZ-?

IBAF member 14
IBA member 7119
Vastaa Viestiin